top of page
bg1.png

Et aktuelt nedslag i danskernes vaner, interesser og adfærd.

Kom med om bord i et skarpt og humoristisk portræt af danskernes livsstil, adfærd og interesser. Mød en veloplagt Christine Feldthaus når hun kærligt og med blink i øjet giver lattervækkende og af og til tåkrummende eksempler på vores livsstil. Hun sejler igennem både shitstorme og ankrer op ved tidens hotteste emner som f.eks. krænkelsesparathed og fromhedsfremvisning. Christine stiller skarpt på, hvordan vi bruger vores tid og vores penge og forvent, at du i den grad får bølgegang i barmen af latter.

bg7.png

Et humoristisk foredrag om livs-og arbejdsglæde.

Trænger du til en humoristisk opsang midt i hverdagens hamsterhjul med travlhed både på jobbet og i fritiden? Husker du at stoppe op og grine lidt af en verden, der forandrer sig konstant? Og hvor du er i afvikling, hvis du ikke er i udvikling? Er det altid de andres skyld, at det ikke rigtigt kører for dig,  eller kan du selv optimere din livs-  og arbejdssituation, hvis du virkelig sætter alt ind på det? Få nogle skarpe bud fra frk. So F***ing Special på, hvordan livet her i andedammen måske kunne blive lidt mere værdsat. Og få nogle provokerende spark til at komme videre, hvis noget har sat sig på tværs i dit univers.

bg4.png

En curlingmors bekendelser

Christine Feldthaus har gennem 20 år gjort sig sine egne erfaringer som mor. Dem bruger hun, når hun bramfrit, humoristisk og kærligt udfordrer andre curlingforældre.
Kender du typen, der sidder med på sidelinjen til teenagerens jobsamtale? Eller som ene mand tager ansvaret for lektier og skoleintra-opdateringer? Eller kører taxakørsel til og fra fritidsaktiviteter flere gange om ugen? Nutidens børn bliver overvåget som aldrig før, men er tiden måske moden til at ruste børn og unge til at gå ud i verden med større selvtillid og uden krykkestokke? Synes du, det er tid til at reflektere og udfordre moderne forældres trang til at curle, vælge og udstikke livsbane for deres børn?
Så er du klar til at møde Christine Feldthaus til en snak om at sænke serviceniveauet, give mere slip og lade børnene gøre deres egne erfaringer.

bg8.png

Et lavpraktisk foredrag om kommunikation i netværkets tidsalder.

I netværkets tidsalder er kommunikation vigtigere end nogensinde. Så kan du spytte ud og trænge igennem? Eller går for meget af din tid med chit-chat, small talk eller at ”bullshitte” på hyggemåden. Bliver du egentlig hørt? Virker din kommunikation godt nok, og trænger dine budskaber ind hos modparten? Få nogle humoristiske og brugbare praktiske fiduser til at blive mere tydelig overfor din omverden. Christine Feldthaus har beskæftiget sig med kommunikation og formidling i hele sit liv. Mere end 20 år er gået med kommunikation i reklamebranchen, og de seneste 10 år har hun formidlet via TV og foredrag landet rundt. Hun er ikke bange for at bruge sig selv, gå på hovedet ind i tabuerne og dyrke den ærlige og nærværende formidling og samtale.

bg10.png

Et blik på danskernes fællesskabsfølelse og hang til foreningsliv.

Skal man tro medierne, så er vi faretruende tæt på at være en samling mobiltelefonafhængige, facebook-hungrende ego’er, der sidder med blikket stift rettet mod det næste ”like”. Vi skal på mindfulness-kurser for at lære at være nærværende og til stede i den virkelige verden, og en stor del af vores sociale aktivitet foregår i cyberspace. Men er det nu også sandt? Kom og hør Christine Feldthaus fortælle om, hvordan det går med de moderne fællesskaber, hvad vi samles om, og hvordan det går med kollektive idéer i Danmark. På basis af tv- serien So F***ing Special dykker hun ned i fællesskaberne og giver smagsprøver på,  hvordan danskerne mødes og dyrker sig selv i samværet med andre. 

bg3.png

En humoristisk peptalk om danskernes værdier

Danskerne har selv kåret de 10 mest danske værdier! Hør Christine Feldthaus give spiddende eksempler på forskellene på, hvad vi synes er særligt dansk og,  hvordan vi så opfører os i virkelighedens verden. I det stærkt humoristiske foredrag kommer vi igennem vores forhold til tro, sprog, foreningsliv, frihed, frisind, hygge, ligestilling, tillid og velfærdssamfundet. Lær helt nye ord og få rørt lattermusklerne over danskernes ulydighed​

bg11.png

Et livgivende foredrag om, hvad der sker hos de voksne danskere

Christine Feldthaus giver sine bud på, hvordan primært baby boomers og generation X ser sig selv i den tredje alder. Hvad skal der egentlig ske? Og hvad skal der være tid og råd til, når man er trappet ud af arbejdslivet eller på vej til det?

Med udgangspunkt i sin viden om danskerne - giver Christine sine bud på, hvad der også venter lige om hjørnet - også for hende selv. Du vil måske nikke genkendende til en del. Forvent humor og uhøjtidelige toner.

bottom of page