top of page
feldthaus og bagger.jpg

Feldthaus & Bagger taber masken

Danmarks største strikkerebel og strikdesigner, Lærke Bagger, og Danmarks mest kendte livsstilsekspert og i øvrigt passionerede hobbystrikker, Christine Feldthaus, tager på en rejse i Norden.

melvin.jpeg

Gæsten & Hesten

Gæsten og Hesten Sæson 1 - sendt på DR2 i sommeren 2019. Vi besøger en række hoteller og hjælper med forefaldende arbejde. Sæson 2 er ilige nu aktuel på DR2 hver lørdag og kan streames på dr.dk/tv.

Gaesten-og-Hesten-2021.jpg

Gæsten & Hesten: Sæson 3

En komiker og verdensdamen Christine Feldthaus gør livet usikkert for sig selv, og dem de besøger, når de går på opdagelse bag kulisserne i Danmark. 

rocker.jpeg

So Fucking Special

So Fucking Special - sæson 1- 6 sendt på DR 2 fra 2014-2018, kan ind i mellem streames på dr.tv. En serie både fra Danmark og den store verden om mennesker, der kan kalde sig So Fucking Special.

Petersen.jpeg

Peitersen & Feldthaus

Peitersen & Feldthaus sæson 1+2, hvor vi har besøgt en række ulande - sendt i 2018 og 2019 på DR2. Vi er i gang med optagelserne til sæson 3, der sætter fokus på ligestilling og kønsroller i ulande til udsendelse i 2021.

don dario.jpeg

Temalørdage på DR2

Temalørdage DR2 - En curlingmors bekendelser fra 2017 samt en temalørdag om camping fra 2018 - kan ind i mellem streames på dr.tv.

bottom of page